Трикратната световна шампионка Мария Петрова беше гост в  предаването На

...
Трикратната световна шампионка Мария Петрова беше гост в  предаването На
Коментари Харесай

Ето кой просълзи голямата Мария Петрова в ефир...

Трикратната международна шампионка Мария Петрова беше посетител в  предаването „ На кафе ” по Нова Тв. Тя се разчувства доста, когато Гала пусна видео, на което трите й деца – Бистра и Николай от първия брак на Боби Михайлов, и общото им – Елинор, споделиха доста хубави думи за нея.

Ето част от това, което обявиха те:



Бисера: „ Радвам се, че Мария е жена на татко ми. Много умна, интелигентна. Чувствам я като другарка, когато съм в чужбина си приказваме непрекъснато по телефона, когато съм тук, постоянно сме дружно. Пием коктейли, до момента в който децата си играят, тя прави изключителни вечери, огромен кулинар е... ”



Николай: „ Бях на 6-7 години, когато татко ми ме срещна с Мария в Англия. Виках й Мими, и бях благородник към нея – слагах й палтото, когато излизахме, дърпах й стола на вечеря. Мими е прелестен и стойностен човек, доста я обичам. ”



Елинор: „ Благодаря ти, мамо, че мога да споделям всичко с теб и за всичко, което правиш за мен. ”

„ Голяма и приятна изненада ми направихте. С Бисера и Николай, който е моя благородник от дребен, сме в прелестни връзки, макар че и двамата са пръснати по света. Елинор от 5 години е в Испания, желаех да се развива и построява сама като човек и персона, тъй като в България не я одобряваха добре поради известните й родители ”, сподели Мария Петрова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР